Subota 1.09.

Koncert Amire Medunjanin,

Glazbena škola Požega – 19,30 sati

U dvorani Glazbene škole Požega nastupit će najveća regionalna i svjetska zvijezda sevdaha – Amira Medunjanin, nositeljica prestižne nagrade Najljepši ženski glas 2012. u izboru francuske fondacije Orange. Njezin glazbeni put obilježile su sevdalinke, koje jedinstvenim interpretacijama izvodi na brojnim koncertima diljem svijeta. Riječ sevdah označava ljubavnu čežnju i ljubavni zanos, a nitko to bolje ne može prenijeti pjesmom od Amire Medunjanin u društvu prvoklasnih glazbenika, njenih stalnih suradnika: uglednog gitarista i aranžera Ante Gele te višestruko nagrađivanog kontrabasista Zvonimira Šestaka.

Veliki koncert Petra Graše

Trg sv. Trojstva – 22:00 sata

Koncertna večer uz PETRA GRAŠU na Trgu Sv.Trojstva

Prošla godina za Petra Grašu po mnogočemu je bila nezaboravna i u znaku obilježavanja 20 godina karijere od izlaska prvog albuma. Veliki koncert u Areni Zagreb, s više od 18 tisuća ljudi, bio je vrhunac godine poznatog glazbenika, a sredinom prosinca izbacuje novi singl, ‘Ako te pitaju’ koji ostvaruje veliki uspjeh: na YouTubeu je u samo mjesec dana dosegao gotovo 6 milijuna pregleda, a već mjesecima je na vrhu nacionalne top liste HR Top 40.

Aurea retro party, šetališna zona – 00:00

Nakon koncerta Petra Graše pozivamo sve generacije i staro i mlado  u pješačku zonu  na prvi Aurea Retro Party   uz jedan od najdugovječnijih europskih tribute bendova, riječki The Beatles Revival Band . Osnovani  su 1994. kao izraz zaljubljenosti u glazbu legendarnih liverpoolskih čupavaca, do danas su održali na stotine koncerata diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Italije.