Publika nagradila pjesme s Aurea festa 2018.

U studiju Hrvatske televizije održana je svečanost dodjela nagrada najveće hrvatske glazbene nagrade publike za hit godine – Cesarica uz prijenos na HTV1.

S ponosom možemo reći da su, zahvaljujući vama, Najbolji hrvatski tamburaši s pjesmom „Odlazim“ pobjednici u kategoriji tamburaški hit. Ovu pjesmu premijerno su izveli upravo na Zlatnim žicama Slavonije 2018. godine, a u svega nekoliko mjeseci osvojila je srca mnogobrojne publike. Osim toga, pjesma Marije Pavković “Kao cvijet bez vode” nedavno je proglašena za tamburaški hit godine HRT Radio Osijek.

Za hit godine uvjerljivo je proglašena „Ako te pitaju“ Petra Graše, koji je također u okviru Aurea festa 2018. održao prekrasan koncert na središnjem požeškom trgu.

Hit godine bira se između dvanaest mjesečnih pobjednika, među kojima su bile dvije pjesme s Aurea festa popularne glazbeMia Dimšić s pjesmom „Do posljednjeg retka“ kao hit kolovoza te Domenica & Kedžo s pjesmom „Mi protiv nas“ kao hit studenog. Cijelu vijest pročitajte OVDJE.

Veliko je to priznanje od strane publike za sve koji su prošle godine bili dio Aurea festa i snažna motivacija da Aurea fest 2019. godine, kad obilježavamo 50. obljetnicu od prvog požeškog festivala, bude još bolji.

Glas publike najveće je priznanje, vi odlučujete i hvala vam na ovim nagradama. Obećavamo još spektakularniji kraj kolovoza i početak rujna 2019. godine, bit će te ponosni na svoj Aurea fest, kao što smo mi na vas.