Igor Delač broj jedan u Hrvatskoj, čak 5 pjesama Aurea Pop Festa u top 20!

Ni najveći optimisti nisu mogli očekivati ovakvo otvaranje za pjesme s Aurea Pop Festa 2019.

Hrvatski radijski eter posljednje dvije godine postao je nezamisliv bez našeg dragog Igora Delača, a on je već u prvom tjednu emitiranja nove pjesme „U krvi si“, kao novi ulaz zasjeo na prvo mjesto ljestvice HR Top 40! Time je ponovio prošlogodišnji uspjeh koji je postigao s pjesmom „Ljubav“.

Druga uzdanica i jedan od najpopularnijih mladih hrvatskih pjevača Marko Kutlić je sa svojom „Srećom“ prvi tjedan otvorio na izvrsnom 11. mjestu, što je više nego odličan rezultat, s obzirom na to da Marko ima još jednu pjesmu u Top 20.

Sjajni Fluentes sa svojim velikim hitom „Ljetna haljina“, koji su izveli na požeškom festivalu, u jesen ulazi na 17. mjestu, a za savršen prvi post-festivalski tjedan pobrinuli su se Antonela Doko s pjesmom „Tako kažeš“ na 19. mjestu te Beta Sudar i Roko Vušković s duetom „Ima boljih“, koji su i zatvorili top 20.

Tako se već u prvom tjednu čak 5 pjesama smjestilo među 20 najemitiranijih u hrvatskom radijskom eteru. Drugim riječima, svaka četvrta najemitiranija pjesma izvedena je na Aurea Pop Festu, čime se ravnopravno svrstava uz bok najvećih hrvatskih festivala popularne glazbe.

I to nije sve, jer narednih tjedana očekujemo još nekoliko skladbi u HR Top 40, a sigurno je da Igor Delač neće ostati jedini u Top 10.

Aurea Fest Požega se ovim putem od srca zahvaljuje svim radijskim urednicima što su prepoznali Aurea Pop Fest i što podržavaju naše izvođače, kako iskusne i poznate, tako i one mlade, kojima nastojimo svake godine pružiti priliku da ostvare svoje snove. Jer oni koji uspiju, nikad ne zaborave Požegu.