Dobre vibracije Aurea festa šire se hrvatskim medijima

Aurea fest Požega iz godine u godinu raste svojom kvalitetom i širinom spektra sadržaja.

Kad je krajem svibnja prvi puta predstavljen ovogodišnji program festivala, nemalo iznenađeni javljali su se najveći hrvatski mediji, iskazujući interes i pruživši svesrdnu podršku. Mnogi od njih ovih će dana posjetiti Požegu, a brojni pratiti kroz dnevna PR izdanja i prenositi u svojim medijima.

Samo ovog tjedna predstavnici Aurea festa bili su gosti HTV-ovih emisija „Dobro jutro, Hrvatska“ i Županijske panorame, a s nacionalnom CMC televizijom u Zagrebu je predstavljen album.

Nakon dugo godina u Požegu se vraća najslušaniji radio u Hrvatskoj – Narodni radio, sa svojih pola milijuna slušatelja dnevno. Ekipa Narodnog radija u Požegi će biti od petka do nedjelje i izravno izvještavati o događanjima. Festivalske večeri prenosit će Hrvatski radio, a HR Osijek će se također uključivati s javljanjima.

Ono što nas posebno raduje jest da će se Aurea fest popularne glazbe i Zlatne žice Slavonije moći gledati na dvije nacionalne televizije. Nakon postprodukcije snimke festivala, obje večeri emitirat će Hrvatska televizija, a od ove godine i nacionalna CMC televizija, kao ekskluzivni partner Aurea festa. Suradnjom sa CMC televizijom i izdavačkom kućom Croatia records, osigurano je da će priča o Aurea festu trajati cijele godine, a ne samo tih nekoliko dana. Emitiranje snimke festivala posebno bi moglo razveseliti Požežane i goste, jer će dobiti priliku biti dio festivala uživo, a potom i iz svojih naslonjača vidjeti kako je to sve izgledalo okom kamere. Pa možda i prepoznati sebe na nekim snimkama.

Od onog što znamo, prilozi o Aurea festu objavljeni su ili će biti objavljeni u IN magazinu Nove TV, u dnevnim listovima 24 sata, Jutarnji list, Večernji list te specijaliziranim tiskanim magazinima i Internet portalima. Svoj dolazak u vrijeme Aurea festa akreditiranjem je najavilo i nekoliko desetaka TV, radija, Internet portala i drugih medija.

Nadamo se da će i vrijeme dopustiti da pokažemo što smo sve priredili za vas.

Ovo je samo prvi korak na putu koji vodi daleko. Svaka nova godina bit će novi izazov, a svaka prethodna dobra referenca. Uz dobre vibracije možemo daleko.